Servis

Djelatno vrijeme servisa:
Ponedjeljak – petak: 08:00 – 16:00 sati
subota: 9 – 13 sati
Nedjeljom i praznicima ne radimo.

Naš servis moderno je opremljen dizalicama, valjcima za ispitivanje kočnica, elektronskom dijagnostikom, uređajima za kontrolu i punjenje klimatizacijskog sustava, suvremenom limarijom i lakirnicom, kao i ostalim potrebnim specijalnim alatima za kvalitetno i pravilno održavanje vozila po najvišim standardima.

PRIJEM

Obučeni i školovani servisni savjetnici brinu se kako bi Vas kvalitetno informirali vezano za pravilno servisiranje, popravak i održavanje Vašeg vozila te da se svaki popravak na Vašem vozilu napravi kvalitetno i u kratkom vremenskom roku.

DIJAGNOSTIKA

Vršimo dijagnostiku svih vrsta kvarova i resetiranje servisnih intervala s najmodernijim dijagnostičkim uređajima. Servisni tehničari su iskusni i educirani, a upravo kvalitetna dijagnostika jedan je od nezaobilaznih područja njihova svakodnevnog rada koji osigurava pravovremeno i pouzdano otkrivanje većine kvarova.

AUTOMEHANIKA

Automehaničarski popravci obuhvaćaju široku ponudu usluga popravaka na samom vozilu od čega izdvajamo: redovno servisiranje vozila svih marki, redovitu izmjenu ulja i svih vrsta filtera, popravke kočionog i ispušnog sustava, izmjenu diskova, ugradnju akumulatora, servis amortizera, popravke ovjesa i kvačila, pripremu za tehnički pregled te servis i popravak motora.

LIMARIJA

U limariji površine 170m2 vršimo usluge svih vrsta limarskih radova uz upotrebu najkvalitetnijih materijala i opreme. Radimo popravke po izvidima šteta svih osiguravateljskih kuća za sve marke vozila.

LAKIRNICA

Naša termolakirnica opremljena je komorom, pripremnim mjestom, digitalnom mješaonom boja i najmodernijim alatima. Koristimo samo najkvalitetnije materijale za obradu i lakiranje vozila, a dodatno nudimo i usluge poliranja vozila i poliranja farova.

AUTO KLIMA

Vršimo kontrolu i servisiranje kompletnog sistema klimatizacije najmodernijim uređajima, te nadopunu sistema plinom, čišćenje i dezinfekciju.

VULKANIZACIJA

Nudimo vulkanizerske usluge demontaže guma svih veličina, rotacije, premontaže, ugradnje, balansiranja i popravka auto guma. Dodatno uz servis guma, pružamo i uslugu prodaje novih guma renomiranih proizvođača.

HOTEL ZA GUME

Po vrlo povoljnim cijenama čuvamo Vaše sezonske gume ili komplete kotača u našem hotelu za gume.

AUTO PRAONICA

Vršimo usluge vanjskog i unutarnjeg pranje vozila, kompletnog pranja, pranja motora te kemijskog čišćenja unutrašnjosti.

TOKARENJE DISKOVA

Auto Mall Vam nudi jedinstvenu uslugu tokarenja diskova za sve marke vozila na najsuvremenijem uređaju u županiji. Zadovoljstvo klijenata je naš prioritet, stoga radimo samo s najboljim uređajima.
Zaboravite na škripanje kočnica, vibriranje volana, podrhtavanje papučice kočnice i zahrđale diskove uz Pro Cut tokarilicu koja će Vašim diskovima vratiti stari sjaj i ‘tvorničko’ stanje.
Obrada se vrši izravno na vozilu uz spajanje adaptera na disk te ukoliko postoji i najmanje odstupanje u glavčini Pro-Cut automatski izmjeri odstupanje i kompenzira nakon tokarenja (ispravlja ga na manje od 0,025 mm)
Zahvaljujući najsuvremenijem uređaju na tržištu mjerenje i automatska obrada traju manje od 10 minuta po disku, a obradom disk se smanjuje za samo oko 0,4 mm.
Pro – Cut obrađuje diskove na vozilima svih marki uključujući i kombije do 3.5 tone ukupne nosivosti.
Zašto se odlučiti na obradu diska?
Jer je uz Pro – Cut tokarilicu bolji je učinak i manji su troškovi nego kod zamjene diska, a vodeći svjetski proizvođači odobravaju i preporučuju obradu Pro – Cut-om.

Naručiti se možete na 031/285-905 ili na servis@auto-mall.hr po akcijskoj cijeni od 100 kn po disku!

Sve usluge, rezervne dijelove i dodatnu opremu moguće je platiti jednokratno gotovinom, virmanom, kreditnim ili debitnim karticama te na rate svim kreditnim karticama.