Otkup vozila

zanima

OTKUP VAŠEG RABLJENOG VOZILA

Pitate se koju cijenu biste dobili za svoje rabljeno vozilo u slučaju da ga poželite prodati? Na ovoj stranici možete dobiti okvirnu procjenu vozila, u svega nekoliko koraka. Ispunite obrazac u nastavku i naši prodajni savjetnici javit će Vam se povratno u najkraćem mogućem roku.

Obrazac se sastoji od jednostavnih pitanja poput marke vozila, modela, tipa, paketa opreme, snage motora, broja vrata, od kada je automobil u prometu, do kada je registriran, je li vozilo registrirano na pravnu ili fizičku osobu, prijeđeni kilometri te fotografije. Osim toga, trebat ćete navesti očekivani novčani iznos za otkup vašeg vozila, želite li otkup vozila ili zamjenu staro za novo, koje vas vozila zanima, ako ste se odlučili na zamjenu i sl.

Naše procjene temelje se primarno na aktualnim tržišnim uvjetima, dosadašnjim iskustvima, ali i općenitoj potražnji za vozilima poput Vašeg.
Za konačnu procjenu vozila na temelju koje Vam možemo dati svoju ponudu za vozilo, potrebno je posjetiti naš prodajno-servisni centar na adresi Ulica kneza Trpimira 26 u Osijeku.
Učinite prvi korak i saznajte vrijednost Vašeg vozila. Nakon toga, stojimo Vam na usluzi u potrazi za željenim vozilom.

Vaš Auto Mall

Izjava o zaštiti osobnih podataka
(1) Voditelj zbirke osobnih podataka prikupljenih preko ove internet stranice je tvrtka ANI d.o.o., N.Š.Zrinskog 101, Višnjevac (u nastavku »voditelj zbirke«)

(2) Osobni podatci prikupljaju se samo ukoliko se sami odlučite da nam ih date, odnosno priopćite. Davanjem podataka ujedno dajete i suglasnost da voditelj zbirke osobnih podataka osobne podatke i informacije čuva, obrađuje i koristi za sljedeće namjene: uspostavljanja kontakta, pružanja usluga, obavještavanja o novostima i ponudama, direktnog marketinga, segmentacije potrošača, analize i istraživanja.

(3) U svrhu pružanja usluga, a u skladu s Vašom suglasnošću, Vaše osobne podatke možemo davati i ovlaštenom zastupniku ili nekom od naših ugovornih izvršitelja obrade osobnih podataka, zbog čega s Vama u kontakt može doći i neka od tih osoba. Osim prethodno navedenih osoba, Vaše osobne podatke nećemo davati nijednoj trećoj osobi.

(4) Vaše osobne podatke ćemo početi obrađivati sukladno važećem Zakonu o zaštiti osobnih podataka. Obrada znači prikupljanje, čuvanje ili spajanje podataka u zbirkama osobnih podataka, mijenjanje, upotrebu ili objavljivanje, uključujući i prijenos, izmjenu, blokiranje i brisanje. Vaši osobni podaci čuvat će se i koristiti do Vašeg eventualnog pisanog opoziva. Osobni podaci koje nam dajete preko ove internet stranice mogu se spajati s Vašim osobnim podacima koje smo dobili preko naših zastupnika. Prikupljeni osobni podaci neće se koristiti suprotno Vašoj danoj suglasnosti.

(5) U vezi s zaštitom osobnih podataka jamčimo Vam da po pitanju njihove zaštite, osiguranja, vođenja evidencije zbirke osobnih podataka i drugih prava te obveza, pružamo sve odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere potrebne za sigurnu obradu i u cijelosti poštujemo važeće zakonodavstvo koje uređuje zaštitu osobnih podataka.

(6) Prikupljanje Vaših osobnih podataka je dobrovoljno. Ukoliko ne date privolu za obradu osobnih podataka nećemo vas moći obavještavati o novim proizvodima i uslugama, reklamnim akcijama odnosno komunicirati s Vama u budućnosti. Svoju privolu za obradu podataka možete bilo kada opozvati, također možete bilo kada zahtijevati uvid, prijepis, kopiranje, dopunu, popravak, blokiranje ili brisanje Vaših osobnih podataka i to na način da pošaljete elektronsku poruku na adresu: web@auto-mall.hr

Molimo Vas da pri dostavi svakog svojeg upita odnosno zahtjeva za ispravak ili brisanje podataka dostavite svoje točne osobne podatke, kako bismo olakšali Vašu identifikaciju. Nadalje, ovlašteni ste podnijeti prigovor na način obrade/čuvanja Vaših osobnih podataka. Ukoliko se ne slažete sa našom odlukom donesenom u povodu Vašeg prigovora, možete se obratiti hrvatskoj Agenciji za zaštitu osobnih podataka ili nadležnom sudu.