Rabljena vozila

Kupovina vozila je poseban doživljaj za svakog kupca. U Auto Mallu posvećujemo jednak tretman svim zainteresiranim kupcima i poseban trud ulažemo kako bi pronašli odgovarajuće vozilo te kako bismo proces kupovine učinili ugodnim iskustvom.

Ponosni smo na činjenicu da poznajemo povijest svih naših rabljenih vozila, ali i na način na koji pripremamo vozila za prodaju. Sva rabljena vozila u našem centru prolaze kontrolu u našem servisu i servisiraju se ukoliko to servisni interval nalaže. Naša vozila pripremljena su po najvišim standardima i kao dokaz tome dajemo garanciju kuće koja kupcima daje dozu povjerenja i bezbrižnosti.

Započnite pretragu naših vozila, a zatim kontaktirajte naše prodajno osoblje za više informacija. Na raspolaganju smo Vam za pomoć pri odabiru vozila, dogovor oko termina testne vožnje, procjenu Vašeg rabljenog vozila, ali i savjetovanje vezano uz financiranje.

Oduševljen kupac koji će preporučiti naša vozila i usluge i vratiti nam se je okosnica našeg marketinga. Dopustite nam da opravdamo Vaš interes i ukazano povjerenje.

Pregled svih vozila