Lakiranje i Poliranje Auta Osijek

Upravo ste se provozali  svojim novim sportskim automobilom koji izgleda besprijekorno savršeno. Vjerujemo da ga takvim želite očuvati na duže vrijeme. 
 
Automobilska industrija razvija se u skladu s potrebama, zahtjevima i željama vlasnika limenih ljubimaca. Samim time teži se što boljem i ljepšem izgledu auta, ali i ne samo to. Automobili se nastoje očuvati i zaštititi od vremenskih utjecaja (kiše, leda, tuče) te od svakodnevnih abrazivnih čestica prašine, lišća i kamenčića. Upravo iz tih razloga sve je češća potreba za lakiranjem automobila.
 

Lakiranje automobila kao preventivna mjera zaštite

Zbog nadmoćne zaštite i dugoročne vrijednosti auta, lakiranje automobila postala je gotovo svakodnevica u brojnim autoservisima. Savjetujemo vam da lakiranje automobila ne koristite kao saniranje štete (nakon nesreće, vremenskih nepogoda i sl.), već kao preventivnu mjeru za zaštitu vašeg ljubimca od eventualnih nezgoda.
Stoga, svima koji žele da njihov limeni ljubimac godinama izgleda poput novog luksuznog automobila koji kao da je tek izašao iz prodajnog salona, svakako preporučujemo lakiranje automobila. Uza sav sjaj i blještavilo, lakiranje automobila pridonosi i zaštiti vašeg auta.
 

Koje su prednosti i pogodnosti lakiranja automobila?

–              Brzo se suši: lak za lakiranje brže se suši od bilo koje druge boje za automobil. Samim time, lakiranje auta ne predstavlja iznimno zahtjevan posao. Iako, prilikom lakiranja automobila potrebno je dobro paziti na ravnomjerno nanošenje laka, kako bi se izbjeglo stvaranje nepotrebnih slojeva boje koji mogu naštetiti i narušiti izgled automobila. Osim toga, s obzirom na to da se boja za automobil suši duže od laka, veća je vjerojatnost „ hvatanja“ ili „lijepljenja“  prašine i ostalih neželjenih tvari na auto prilikom bojenja bojom, umjesto lakom.
–              Jednostavnost korištenja laka: lakiranje automobila može biti prilično jednostavno. Glavni razlog tome leži u činjenici da su lakovi manje otrovni od ostalih boja i premaza. Osim toga, nije potrebno brusiti slojeve laka, jer se lak veže sam za sebe. Isto tako, kasnije u slučaju nekih oštećenja, lakše je popraviti lak, nego oštećenu boju na autu.
–              Manja osjetljivost na temperaturu: lak je manje osjetljiv na višu, ali i nižu temperaturu i, kao što smo ranije naveli, na prašinu iz okoline u kojoj se lakiranje obavlja. Zato je za lakiranje automobila dovoljno pripremno mjesto i odgovarajuća komora autoservisa. Visoka kvaliteta gotovog proizvoda je zagarantirana.
–              Cijena: cijena laka za automobil očita je prednost u odnosu na druge proizvode za postizanje sjaja limenog ljubimca, koje mogu biti i do nekoliko puta skuplje. Lak za automobil dolazi u nekoliko oblika; kao raspršivač, u obliku spreja ili nekom drugom obliku.
–              Savršeni izgled: lakiranje automobila pridonosi vraćanju izvornog sjaja automobila, osobito nakon završnih radnji poliranja istoga.
–              Zaštita auta: lakiranje automobila ne samo da će pridonijeti sjajnom i glamuroznom izgledu vašeg ljubimca već premaz osigurava zaštitu od sunca i ultraljubičastih zraka koje uzrokuju otpadanje boje. Osim toga, površinske anomalije uzrokovane kiselim kišama moći će se ukloniti bez daljnjeg oštećenja boje.
 
Ostavite vašeg limenog ljubimca u Auto Mall autoservisu te svu brigu prepustite profesionalnom osoblju. Stručnjaci će se pobrinuti o vraćanju prvotnog sjaja i originalnih linija na vašem automobilu.
 

Za lakiranje automobila nužna je profesionalna oprema i prikladan prostor

 
Lakiranje automobila ne preporučuje se u vlastitim garažama i prostorima. Obično bude riječ o korištenju nekvalitetnih materijala i opreme, koja ne može osigurati zadovoljavajuće rezultate. Na taj način na vašem automobilu možete prouzročiti više štete, nego koristi.
Umjesto rada na vlastitu ruku, savjetujemo vam da posjetite Auto Mall servis u kojem će se stručno osoblje uz pomoć vrhunske i najkvalitetnije opreme pobrinuti za postizanje visokog sjaja vašeg limenog ljubimca.

Za lakiranje automobila profesionalno osoblje koristi posebne namjenske komore/ termolakirnice u kojima su uvjeti poslovanja točno onakvi kako su navedeni u najvišim standardima poslovanja; od odgovarajuće rasvjete, zidnih obloga, podnih filtera do izvlačenja korištenog zraka, filtriranja svježeg zraka i najvažnijeg dijela – upravljačke jedinice.