Otkup vozila

zanima

OTKUP VAŠEG RABLJENOG VOZILA

Pitate se koju cijenu biste dobili za svoje rabljeno vozilo u slučaju da ga poželite prodati? Na ovoj stranici možete dobiti okvirnu procjenu vozila, u svega nekoliko koraka. Ispunite obrazac u nastavku i naši prodajni savjetnici javit će Vam se povratno u najkraćem mogućem roku.

Obrazac se sastoji od jednostavnih pitanja poput marke vozila, modela, tipa, paketa opreme, snage motora, broja vrata, od kada je automobil u prometu, do kada je registriran, je li vozilo registrirano na pravnu ili fizičku osobu, prijeđeni kilometri te fotografije. Osim toga, trebat ćete navesti očekivani novčani iznos za otkup vašeg vozila, želite li otkup vozila ili zamjenu staro za novo, koje vas vozila zanima, ako ste se odlučili na zamjenu i sl.

Naše procjene temelje se primarno na aktualnim tržišnim uvjetima, dosadašnjim iskustvima, ali i općenitoj potražnji za vozilima poput Vašeg.
Za konačnu procjenu vozila na temelju koje Vam možemo dati svoju ponudu za vozilo, potrebno je posjetiti naš prodajno-servisni centar na adresi Ulica kneza Trpimira 26 u Osijeku.
Učinite prvi korak i saznajte vrijednost Vašeg vozila. Nakon toga, stojimo Vam na usluzi u potrazi za željenim vozilom.

Vaš Auto Mall


(Fotografije nisu obvezne no mogu uvelike pridonijeti što točnijoj procjeni Vašeg vozila. Možete dodati fotografije vozila i/ili prometne knjižice)